Evenimente

Graphic Glam Makeupby MUA Anita Tirpe


Facebook Live cu acces liber!

FB Live
Event: Graphic Glam Makeup by MUA Anita Tirpe

Data: 3 Aprilie - ora 17:00


Una dintre tendințele principale în machiajul acestui sezon are în vedere latura grafică, tendință ce a cucerit chiar și celebritățile. Fără îndoială, machiajul grafic, demn de podium întoarce capetele tuturor.
Unele sunt minimaliste, altele mai complexe. Indiferent de stilul ales, va adăuga o notă îndrăzneață și impresionantă look-ului tău.

Regula de bază al machiajului este să trasezi linii care să-ți încadreze ochii. Liniile geometrice oferă un aspect modern și alungit. Extrem de importante sunt proporțiile și definirea acestora, stăpânirea temeinică a tehnicii de aplicare și precizia conferită de produse de calitate. Liniile sunt îndrăznețe, colorate, care urmăresc linia ochiului. Totodată pot permite redarea unui look cu tentă retro. Ieși din zona de confort și lasă-ți imaginația să creeze opere unice. Acest tip de machiaj pentru ochi îți permite să realizezi modele creative care să-ți pună în evidență personalitatea. Obiectivul este crearea unui look extravagant, o privire profundă, percutantă, asemenea unei feline.

Eyelinerul grafic este o adevărată operă de artă. Ce-i drept, realizarea unui astfel de machiaj nu este tocmai simplă, însă rezultatul merită tot efortul tău. Pentru a crea un machiaj grafic de impact, să ai la îndemână creioane proaspăt ascuțite în culori preferate, pensule care permit trasarea liniilor cu precizie, tuș de ochi gel sau lichid, te poți juca cu pigmenți care adaugă un plus de strălucire.

O ținută nonconformistă merită niște gene care să se ridice la înălțimea ei. Nimic nu este prea mult atunci când vine vorba despre gene alungite, multiplicate la infinit, cu un aspect aproape ireal.

Și pentru că accentul cade pe ochi, îți poți îndrepta atenția către rujuri discrete, dar de efect, care completează armonios machiajul. Putem folosi un creion de buze nude aplicat minimalist și întins cu degetul pentru un aspect blurry, peste care aplicăm un gloss transparent sau pur și simplu finisăm look-ul aplicând un ruj nude caramel, piersică sau rozalie.

Într-o lume în care rețelele sociale promoveză extravaganța, este nevoie de ceva excentric să impresionezi. Învață să obții și tu look-ul modelelor de pe podiumuri!
Realizează cele mai inedite machiaje și rămâi în tendințele actuale ale momentului. Înregistrează-te Acum!

Mai multe informaţii şi înregistrări telefonice: 0770-106403


Înregistrare