Evenimente

Make up live: Summer Glow Make-upby MUA Anita Tirpe


Facebook Live cu acces liber!

FB Live
https://www.facebook.com/events/371697912596478

Data: 26 Iunie - ora 17:00


Crearea unui look cu strălucire de vară este ca și cum ai capta esența unei zile însorite într-o paletă de culori și texturi. Imaginează-ți că începi cu o bază impecabilă care arată proaspătă și pielea ta este luminoasă, cu o strălucire blândă care reflectă nuanțele aurii ale soarelui.

Pentru a obține acest ten radiant, vei începe cu un fond de ten ușor sau cu o cremă hidratantă colorată care va uniformiza tonul pielii fără să mascheze frumusețea naturală. Optează pentru o formulă care oferă un finisaj de calitate, conferind o luminozitate subtilă care imită sărutul blând al soarelui.

Pentru un strop de culoare, alege un fard de obraz cremos într-o nuanță de piersică sau coral, care amintește de apusurile de vară. Zâmbește în timp ce îl aplici pe pomeți, cu mișcări ascendente spre tâmple pentru o strălucire tinerească și rozalie.

Completează-ți machiajul cu un spray de fixare hidratant pentru a-ți păstra aspectul proaspăt al pielii pe tot parcursul zilei. Cu tenul tău strălucitor și frumusețea ta fără efort, ești gata să îmbrățișezi căldura și bucuria verii.

Realizează cele mai inedite machiaje și rămâi în tendințele actuale ale momentului. Înregistrează-te Acum!
Realizează cele mai inedite machiaje și rămâi în tendințele actuale ale momentului. Înregistrează-te Acum!

Mai multe informaţii şi înregistrări telefonice: 0770-106403


Înregistrare